Bowspring voor zwangerschap & geboorte

Bowspring voor zwangerschap & geboorte

Voor zwangeren zijn er wekelijkse lessen, is er een workshop ter voorbereiding op de bevalling die je samen met je partner kunt doen en een workshop die voorbereid op de kraamtijd. De wekelijkse lessen zorgen voor een soepel, sterk en ontspannen lichaam en bereiden je fysiek en mentaal voor op de bevalling. De workshops vullen mooi aan. Bowspring voor zwangerschap & geboorte helpt je geïnformeerde keuzes maken rondom bevalling en kraamtijd en geven rust en vertrouwen.

Vanaf 6 weken na de bevalling kun je de lessen voor Mama & baby doen en de Herstel&Balans les. Zo kun je op een verantwoorde manier werken aan herstel en hervinden van spierkracht en vermindering/voorkomen van fysieke klachten zoals rug, nek, bekken en/of bekkenbodem klachten. Bowspring voor zwangerschap & geboorte kent oefeningen die heel effectief zijn voor het weer sluiten en versterken van de buikspieren zonder je nog lichaam (wat nog aan het ontzwangeren is) teveel te belasten.

De Studio Bowspring & Yoga

Reguliere lessen voor zwangeren

Zen Zwanger Zijn

In deze les doen we rustige Bowspring oefeningen die het lichaam versterken, ontspannen en in balans brengen. Je wordt minder stijf en stress en fysieke klachten kunnen verminderen. Ook is er veel aandacht voor de adem en voor meditatie en visualisatie.

Workshops voor zwangeren

Het 4e Trimester – Herstel & balans in de kraamtijd

In de workshop Het 4e trimester, herstel en balans in de kraamtijd leer je hier alles over! Je krijgt een indruk wat je kunt verwachten en tegenkomen in de kraamperiode en hoe je kunt zorgen voor meer balans en een voorspoedig herstel kunt bevorderen dmv zelfzorg, voeding, kruiden en meer.

Bevallen in Vertrouwen – Partner workshop

Zou het niet fijn zijn als je meer kennis hebt? Als je weet wat er in je lichaam gaat gebeuren tijdens de bevalling en hoe je op deze ervaring kunt voorbereiden zodat het zo voorspoedig mogelijk kan verlopen? En hoe zou het zijn om geinformeerde keuzes te kunnen maken voor en tijdens je bevalling? Het doel van de workshop is dat jullie met zelfvertrouwen en kennis je samen voor kunt bereiden op een van de belangrijkste dagen van je leven: de geboorte van je kindje.

De zwangerschapslessen heb ik als heel fijn ervaren. Ik vond het fijn om samen met andere zwangeren les te hebben en ervaringen te delen en te weten dat dingen niet raar zijn. Wij hadden een heel medisch traject door de tweeling zwangerschap en de lessen waren voor mij een fijne manier om ook op een andere manier met de zwangerschap bezig te zijn. 

Simone van Erp

De lessen hebben me rust gebracht. In het begin dacht ik “wanneer gaan we nou eens iets doen” Maar later kwam ik erachter dat juist ook het “niets doen” en ook het praten en de informatie nog veel waardevoller was voor mij dan alleen maar oefeningen doen.

Eveline van Baalen

Ik was op zoek naar ontspanning, en wat meer voorbereiding op de bevalling op een fijne manier. En ik heb echt iets gehad aan het contact maken met de baby in de buik, dat vond ik zo mooi. Nu mijn kindje er is zie ik daar ook dingen van terug, dat ik herken wat ik voelde tijdens de zwangerschaplessen.

Noelle Coert

Prijzen

Strippenkaart 24x

280
  • 24 lessen
  • 6 maanden geldig

Bevallen in vertrouwen basis pakket

350
  • 24 lessen
  • partner workshop bevallen
  • 6 maanden geldig

Bevallen in vertrouwen extra

480
  • 24 lessen
  • workshop + 2 privé sessies
  • 6 maanden

Strippenkaart 12x

160
  • 12 lessen
  • 4 maanden