Contact met de Studio Bowspring & Yoga

Heb je een vraag over je abonnement, of ben je geïnteresseerd in het huren van een studio? Wanneer je in contact wilt komen met de Studio Bowspring & Yoga,  email ons dan via info@bowspringstudio.nl of vul het formulier in.

Het lesrooster van de studio is via deze link te vinden.

  Naam*

  E-mail*

  Onderwerp*

  Mijn vraag*

  De Studio Bowspring & Yoga

  de Studio Bowspring & Yoga

  Hinthamereinde 17
  5211 PL ‘s-Hertogenbosch

  De Studio

  Al 13 jaar is de Studio een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen. Een plek waar warmte, rust, ruimte en aandacht is voor lichaam en geest. In de Studio kun je onder professionele en persoonlijke begeleiding aandachtig bewegen. Vanuit de studio bieden wij Bowspring en Yoga in Den Bosch aan voor iedereen op weg naar meer rust, balans en harmonie je leven.

  De natuur is de beste heelmeester, daarom hebben wij in de Studio gekozen voor natuurlijke en ecologische materialen. Ook onze yogamatten zijn ecologisch. Materialen die ademen en bijdragen aan zowel lichamelijk als geestelijk in balans zijn.

  Yoga basis les De Studio Bowspring & Yoga

  Je hoeft niet ‘goed’ te zijn in yoga, je hoeft niet eens bij je tenen te kunnen. Waar het om gaat is lekker in je vel zitten, je lichaam kunnen bewegen op een manier die functioneel is en goed voelt.

  Sanne Mahieu

  De Studio Bowspring & Yoga Laura

  Met heel veel plezier en liefde begeleid ik vrouwen in deze bijzondere tijd van verandering en groei. Ik wens elke moeder een gezonde zwangerschap en een krachtige bevallings ervaring en ik wens elke baby een zachte, liefdevolle geboorte.

  Laura Pijnenborgh

  De Studio Bowspring & Yoga

  Aan iets nieuws beginnen kan spannend zijn en zelfs ongemakkelijk. Maar de vreugde die we ervaren wanneer we vrij zijn van pijn, wanneer we ons licht en liefdevol voelen maakt  alles goed. Je bent welkom in mijn lessen zoals je bent.

  Petra Kool