Hoe leuk is dit! Deze foto’s stuurde Monique Verschuur ons door vanaf haar vakantie adres in Zweden waar ze ook op vakantie Bowspring beoefent.

Extra bijzonder aan het verhaal van Monique is dat ze reuma heeft  en dat ze nu ondanks haar reuma toch heel goed mee kan doen in de Bowspringlessen.

Wat heeft Bowspring jou gebracht?

Op de vragen wat heeft Bowspring jou gebracht? en wat maakt dat je het ook tijdens je vakantie wil doen?, was dit haar antwoord:

Bowspring heeft mij in eerste instantie al heel snel van mijn klacht afgeholpen, door mijn werk houding had ik steeds een rib die vast ging zitten, waardoor ik vaak wakker lag, zo pijnlijk, al heel snel na een paar bowspringlessen merkte ik al dat het beter werd, en ik hiervoor niet meer maandelijks naar de fysiotherapeut hoef.

Wat voor mij zoveel verschil maakt, zijn de overgangen van de ene houding naar de andere houding in Bowspring. Dat kwartje is erg laat gevallen bij mij,  maar door mijn stijfheid door de reuma had ik bij de yogalessen erg veel moeite om in een houding te komen maar nog moeilijker om eruit te komen en dan wanneer ik in de volgende houding gekomen was, was de rest alweer verder. Dat was ook de reden dat ik stopte destijds.  Maar door de de zachte overgangen in Bowspring met radiant hart en de lichtheid gaat het zoveel beter. Het maakt zoveel verschil, ik moest best door zetten in het begin,  maar het heeft mij veel gegeven.

In het begin had ik veel reactie van mijn lichaam, echt spierpijn, of was het bindweefsel wat soepeler werd. Mijn bindweefsel voelt nu veel soepeler.

Radiant heart maakt mij lichter, mijn bewegingen zijn lichter, hoe vaker ik bowspring beoefen, hoe meer het mij geeft. Vandaar dat ik ook op vakantie bowspring beoefen. Ook tijdens een lange wandeltocht, als ik moe geraak en de bowspring houding toepas tijdens het lopen , word ik blij en licht en gaat het vanzelf.”

Dank je wel Monique voor de mooie foto’s en feedback!

Ben je benieuwd wat Bowspring voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis proefles, je bent van harte welkom. A.s. maandag 2 September start de 4 weekse Bowspring introductie cursus. In deze 4 weken maak je kennis met de basisprincipes van Bowspring. Je hebt hier geen ervaring voor nodig!