Je bent een veld van licht en liefde. Je bent een prachtig lichtwezen!

Vandaag viel ik in de les meteen met de deur in huis: Welkom lieve lichtwezens! Het is tijd om het beestje bij zijn naam te gaan noemen en onszelf te gaan zien en ervaren als wie we “werkelijk’ zijn.
Je bent een veld van licht en liefde. Om hier op aarde te zijn heb je een lichaam gekregen. Ergens ben je vergeten dat je een veld van licht en liefde bent en heb je jezelf volledig geïdentificeerd met je lijfje en alles wat je daarin voelt en ervaart.

Maar nu is het tijd om ons weer te herinneren! Niet alleen voor jezelf maar ook voor het grotere geheel. Het is tijd voor wezenlijke verandering. Die verandering begint in jezelf.  Jezelf tot leven liefhebben.

De persoonlijkheid zoals je jezelf ervaart is een heel klein deel van wie je bent. Jouw veld van licht en liefde gaat voorbij tijd, ruimte en het fysieke. Ja, ook voorbij jouw eigen fysieke lichaam. Jouw lijf is als het nageltje van je pink van jouw hele wezen. Slecht een klein onderdeel.
Om te veranderen moeten we leren om onze aandacht op dat andere deel van onszelf te richten. We wie zijn voorbij tijd en ruimte. We herschrijven onszelf met een nieuwe frequentie, een nieuw veld om je heen. We geven ons lichaam en cellen nieuwe informatie. Uitgelijnd met het allerhoogste goed; heelheid en coherentie.

Building fields of love

Een veld gevuld met licht en liefde kent geen gebrek of tekort. Het is vervuld van en door zichzelf.
Hier is een oefening die je mee kunt doen:

 

Sluit je ogen.
Adem rustig in en uit. Ontspan. Laat alle spanning los.
Breng je aandacht naar de donkere ruimte achter je ogen, zwart achter je gesloten ogen.
Laat jezelf meedrijven in een zee van zwartheid achter je ogen. Hoe diep kun je daar in gaan?

Breng vervolgens je aandacht naar je hartcentrum.
Adem in en uit door je hartcentrum, ontspan
Verbind je met een verhoogde emotie die je nu kunt voelen zoals: liefde, compassie, vriendelijkheid, zorg, vreugde.
Adem dit gevoel in je hart en laat je hart zich ermee vullen, vul je hele lichaam en iedere cel in je lichaam met dit gevoel.

Blijf door je hartcentrum in en uitademen en adem dit gevoel uit in een veld om je heen.  Zie je zelf in het midden van een bol en vul deze bol om je heen met jouw gekozen gevoel. Voel het in je en om je heen. Vol en vervuld.
Voel hoe jouw veld zo vervuld is dat je niets buiten jezelf nodig hebt. Je bent vervulde van jezelf! Je bent een veld van licht en liefde.

Draag jouw veld van licht en liefde als een pasgeborene

Om een stevig veld van licht en liefde te worden is veel aandacht nodig. De aandacht en zachtheid die je geeft aan pasgeboren baby, of kitten.
Het is makkelijk om weer te vergeten en je vel leeg te laten stromen. Dus heb jouw hart en veld om je heen lief met aandacht, zachtheid en zorg.
Zoals een baby regelmatig moet drinken voed je jouw veld van licht en liefde met aandacht. Zorg dat het vol blijft en zacht.

Laat me weten hoe je de oefening ervaren hebt? Ik ben benieuwd.
Wil je meegroeien in jouw hartbewustzijn en licht en liefde? Wees welkom in een van mijn Bowspringlessen.

Vol liefde,
Petra