Rust
Vertrouwen
Landen
Stilte
Dit waren keer op keer de antwoorden die ik de afgelopen maanden kreeg van deelnemers van mijn lessen op de vraag: Waar heb je behoefte aan?
Het afgelopen jaar is een bizar jaar geweest voor een ieder van ons. Het heeft ons allemaal geraakt. Ongeacht hoe je deze tijd ervaren hebt of vanuit welk perspectief je het ziet.
 
Angst en stress is een aanslag op je lichaam, het kost het lichaam veel energie. Het zenuwstelsel is in een constante staat van paraatheid en zoekt buiten zichzelf naar houvast en veiligheid. Je hoofd, gedachten draaien overuren. Je raakt uitgeput en moedeloos en gaat nog harder je best doen. We leven allemaal teveel vanuit het hoofd, letterlijk het hoofdkwartier. Het hoofd regelt alles, het hoofd is slim, het wil controle houden, overleven, niet voelen maar denken.
 
En hier gaat het mis. Je mist iets, je ervaart stress en druk. Je mist jezelf, want wie jij werkelijk bent woont niet in je hoofd. Je vind jezelf door je te verbinden met je lichaam, de enige plek waar je kunt thuis komen in jezelf. Hier kom je thuis in liefde.
 
Hoe zou het zijn om weer zacht te kunnen landen in je lichaam?
Om thuis te komen in jezelf?
Om jezelf geborgen en veilig te voelen?
Om thuis te zijn in Liefde?
 
Ga je mee? In een individuele sessie neemt Petra je mee op reis in jouw lichaam. Op een zachte en liefdevolle manier nodig ik je uit om met al je aandacht in je lichaam te komen en je opnieuw te verbinden met je lichaam.
Heb je behoefte aan rust, vertrouwen en zachtjes te mogen landen in je lichaam?
Wil je meer weten over deze individuele sessie? Neem dan contact met ons op!