Onze Bowspring & Yogalessen

We zijn weer open!

Je bent van harte welkom in onze Studio en lessen.

Wil je meedoen met een les? Of een gratis proefles volgen? Meld je dan aan via Eversports. Via onderstaande link kun je de Eversports app downloaden.
Het lesrooster vind je hieronder.

 

Eversports App
De Studio Bowspring & Yoga

Online Studio

Er is een online live stream van al onze lessen via Zoom. Meld je ook voor de online lessen tijdig aan via Eversports!

Online lesrooster

Al onze Bowspring & Yogalessen zijn direct te boeken via Eversports.

Al onze online Bowspring & Yogalessen

De lessen die worden gegeven zijn zorgvuldig opgebouwd, met veel aandacht voor adem, de oefeningen en mindful aanwezig zijn. Ook is er binnen de lessen veel ruimte voor persoonlijke aandacht en jouw vragen. Kun je een oefening niet meedoen vanwege klachten of blessures dan is er vaak een alternatief voor te vinden of kun je tijdelijk kiezen voor een rustigere les.

Slow Flow Hatha

Spierspanningen en/of pijnklachten komen vaak voort uit een disbalans tussen (on)voldoende kracht en/of bewegelijkheid op bepaalde plekken in het lichaam. Bepaalde mechanismen en patronen kunnen er daarnaast voor zorgen dat klachten in stand gehouden worden.

Yin Yoga

Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je langer in een houding blijft. Hierdoor krijg je de kans om op een dieper niveau te ontspannen. We gebruiken in de les veel bolsters en kussens ter ondersteuning zodat de spieren en het lichaam helemaal kan verzachten.

Yoga basis

In deze Yoga Basis les maak je kennis met de basishoudingen en de beginselen van Yoga. Een ideale les voor beginners, maar zeker ook fijn wanneer je al langer yoga beoefend.

Bowspring Herstel

De Bowspring houding wordt in deze les aangeleerd in toegankelijke houdingen waarbij je dicht bij de grond bent. Dit heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en een openende werking op het lichaam waardoor energie weer kan gaan stromen. 

Bowspring Basis

In Bowspring Basis leer je de basiselementen van de Bowspring methode. Ook als je al langer Bowspring beoefend zijn dit fijne lessen om aan mee te doen en je kennis te verdiepen.

Bowspring level 1

In de Level 1 Bowspring-les ben je al bekend met de basisprincipes van de Bowspring methode. Je bent van harte welkom om mee te doen in deze les na het volgen van de 4 weekse introductiecursus of na 2 maanden Bowspring Basis beoefend te hebben.

Bowspring cursus

3x per jaar is er een 4 weekse introductie cursus Bowspring. In deze vier weken maak je kennis met de basiselementen van de Bowspring methode. Na deze vier weken heb je een helder beeld van de Bowspring methode en hoe je deze kunt toepassen in dagelijkse bewegegingen en handelingen.

Workshops

Naast de wekelijkse Bowspring & Yogalessen bieden we ook  workshops aan. Deze kun je direct bij Fitmanager boeken.

Yoga introductie cursus!

Maandag 7 t/m 28 september De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen. – Marcel Proust Wanneer is het een goed moment om met iets nieuws te beginnen?

Aanraking in licht

De dagen worden kouder en donkerder - een tijd waarin we meer naar binnen bewegen; letterlijk en figuurlijk. Tijd om te cocoonen, met een dekentje en kopje thee op de bank. Tijd voor jezelf. Tijd