Onze lessen

Onze Bowspring & Yogalessen

Ben je op zoek naar meer rust en ruimte in jezelf? Of juist naar een sterker of flexibeler lichaam? Zoek een bowspring, yoga of zwangerschapsles die bij je past uit ons onderstaand les aanbod.

In de Studio kun je al terecht voor lessen vanaf 7.00u in de ochtend tot ’s avonds 21.45u. In onze lessen ligt de focus op volledig aanwezig zijn in je leven. Uit de drukte van alledag stappen. Uit je hoofd en thuis komen bij jezelf. Open hart, open aandacht, liefdevolle vriendelijkheid. Hoe meer we dit cultiveren in onszelf, hoe leuker het leven wordt en hoe leuker de wereld.

Lesrooster

Al onze lessen zijn direct te boeken via Fitmanager.

Al onze Bowspring & Yogalessen

De lessen die worden gegeven zijn zorgvuldig opgebouwd, met veel aandacht voor adem, de oefeningen en mindful aanwezig zijn. Ook is er binnen de lessen veel ruimte voor persoonlijke aandacht en jouw vragen. Kun je een oefening niet meedoen vanwege klachten of blessures dan is er vaak een alternatief voor te vinden of kun je tijdelijk kiezen voor een rustigere les.

Slow Flow Hatha

Spierspanningen en/of pijnklachten komen vaak voort uit een disbalans tussen (on)voldoende kracht en/of bewegelijkheid op bepaalde plekken in het lichaam. Bepaalde mechanismen en patronen kunnen er daarnaast voor zorgen dat klachten in stand gehouden worden.

Yin Yoga

Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je langer in een houding blijft. Hierdoor krijg je de kans om op een dieper niveau te ontspannen. We gebruiken in de les veel bolsters en kussens ter ondersteuning zodat de spieren en het lichaam helemaal kan verzachten.

Yoga basis

In deze Yoga Basis les maak je kennis met de basishoudingen en de beginselen van Yoga. Een ideale les voor beginners, maar zeker ook fijn wanneer je al langer yoga beoefend.

Bowspring Herstel

De Bowspring houding wordt in deze les aangeleerd in toegankelijke houdingen waarbij je dicht bij de grond bent. Dit heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en een openende werking op het lichaam waardoor energie weer kan gaan stromen. 

Bowspring Basis

In Bowspring Basis leer je de basiselementen van de Bowspring methode. Ook als je al langer Bowspring beoefend zijn dit fijne lessen om aan mee te doen en je kennis te verdiepen.

Bowspring level 1

In de Level 1 Bowspring-les ben je al bekend met de basisprincipes van de Bowspring methode. Je bent van harte welkom om mee te doen in deze les na het volgen van de 4 weekse introductiecursus of na 2 maanden Bowspring Basis beoefend te hebben.

Bowspring cursus

3x per jaar is er een 4 weekse introductie cursus Bowspring. In deze vier weken maak je kennis met de basiselementen van de Bowspring methode. Na deze vier weken heb je een helder beeld van de Bowspring methode en hoe je deze kunt toepassen in dagelijkse bewegegingen en handelingen.

Workshops

Naast de wekelijkse lessen bieden we ook  workshops aan. Deze kun je direct bij Fitmanager boeken.