Vol vertrouwen? Of is de moed in je schoenen gezakt?

Hoe is het met jouw vertrouwen in deze tijd? Hoe zou het zijn om vol vertrouwen te zijn? En te weten dat je op jouw eigen Wijsheid kan varen? Dat jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoel van veiligheid en welzijn in deze wereld? Dat de sporen die je achter laat zaadjes bevatten vol vertrouwen voor de aarde, de mensen en al het leven? Dat we al stappend in vertrouwen een nieuwe kringloop creëren met wortels gegrond in liefde, vrede, verbinding en vreugde! Hoe zou dat zijn?

Vertrouwen is niet te verwarren met vol overgave in een diepe afgrond springen en blindelings vertrouwen dat je opgevangen wordt. Vertrouwen is verantwoordelijkheid nemen.
Wanneer ben je een vertrouwenswaardig persoon voor jezelf, een ander, een dier of de aarde? Vraagt dit om verbinding, aandacht, afstemming, sensitief zijn en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedachten en gevoelens? JA! Vertrouwen is in je eigen licht gaan staan , jouw licht en liefde laten schijnen op alle aspecten in jezelf, vooral de schaduw stukken.

Wanneer je vertrouwen geschonden is geweest…

Een ieders vertrouwen is wel eens een keer geschonden, het laat een litteken achter. Wanneer dit vaker gebeurd is, neemt wantrouwen de plaats in van vertrouwen. Je bent op je hoede, in de verdediging, klaar om te vluchten of te vechten. Wantrouwen scant constant de omgeving, mensen en situaties af, en vind vaak wat het zoekt. Een bevestiging van het welbekende verhaal: Niemand is te vertrouwen en de wereld is niet te vertrouwen.
Soms is het rustig op dit vlak, en lijkt er niets aan de hand te zijn. Je ervaart “vertrouwen”, maar in een flits van een seconde kan dit gevoel 360 graden omslaan in totale ontreddering en een diep wantrouwend onveilig gevoel in jezelf. Vertrouwen in een klap weggevaagd!

Vertrouwen is een inside job!

Het beschadigde deel in onszelf zoekt wanhopig naar vertrouwen, naar een gevoel van veiligheid, maar zoekt dit buiten zichzelf, gericht op de ander, op de omgeving of in deze tijd misschien bij de overheid.

Niets buiten jezelf kan het beschadigde vertrouwen in jou helen. Die sleutel heb alleen jij in handen. Maar je hoeft de sleutel niet alleen in het slot te steken om te zien wat er zich verschuilt achter gesloten innerlijke deuren, dat kun je samen doen.  Met een gids, iemand die deze weg zelf bewandeld heeft en  vol vertrouwen terug is gekomen.

Licht☆Anker-sessie

In de Licht☆Anker-sessies ben ik je gids, ik ken de weg. Ben er zelf meerdere keren geweest, heb de valkuilen, wegomleidingen allemaal gezien. Ik ken de weg van angst en afgescheidenheid naar vertrouwen en laat deze je graag zien. Zodat jij je kunt verankeren in jouw licht en vanuit jouw ankerpunt altijd de weg weer terug vind naar jouw licht.

In 3 sessies van 45 minuten gaan we aan de slag rondom het thema vertrouwen. Dit doen we door lichaamsgericht te werken, ik begeleid je om met je aandacht in je lichaam te komen en datgene te voelen en zien wat gevoeld en gezien wil worden. Dit gaat altijd op jouw tempo, binnen jouw grenzen op een zachte, veilige en liefdevolle manier. Mocht je graag nog meer willen weten over deze sessies? Stuur een bericht via de contactpagina op deze website.

Prijs: 3x Licht☆Anker-sessies van 45 min. €145,-
Prijs: eenmalige Licht☆Anker -sessie: €60,-

Hartegroet,
Petra Kool