Word lid van de Studio

Wil je ook meer ontspanning, rust, flexibeler worden en leuke mensen leren kennen? Bekijk de verschillende yogalessen die wij geven en kijk wat je aanspreekt. Je kunt in het lesprogramma direct via Eversports een proefles boeken voor een yogales die je aanspreekt.

De Studio Bowspring & Yoga

Boek een proefles

Een keertje yoga proberen in onze studio? Benieuwd naar een bepaalde les? Boek eenvoudig online een proefles voor een moment dat jou uitkomt.

Boek nu een gratis proefles

Introductie aanbieding

Ben je enthousiast na de proefles dan kunt je gebruik maken van onze eenmalige introductie aanbieding:

1 maand onbeperkt voor €45-

Je kunt dit abonnement online boeken via Eversports.

Boek introductie aanbieding

Abonnementen

Meteen lid worden? Bekijk hieronder onze abonnementen voor af en toe een lesje of voor echte yogaliefhebbers die onbeperkt willen sporten.

Meestgekozen abonnementen

Onbeperkt

70per maand
  • Onbeperkt alle Bowspring en Yogalessen volgen uit ons lesrooster

1x per week

43per maand
  • 1 les naar keuze

2x per week

65per maand
  • 2 lessen naar keuze

Strippenkaart 12x

160
  • 12 lessen naar keuze, te gebruiken binnen 4 maanden.

Alle abonnementen

Alle abonnementen & strippenkaarten zijn direct via Eversports te kopen. Klik op de shop zoals hiernaast weergegeven om het volledige aanbod te zien.

Ons lesrooster

Boek direct een proefles, of reserveer een plekje binnen jouw abonnement.

Veelgestelde vragen

Bijna iedereen kan meedoen met een Bowspring of Yogales. Je hoeft er niet lenig voor te zijn. In de les worden staande oefeningen gedaan, zittende oefeningen op de grond, oefeningen op handen en knieën en liggend op je buik en rug. Kun je staan, zitten, en liggen dan kun je in principe  meedoen met de les. Het kan zijn dat je vanwege fysieke klachten bewegingsbeperking ervaart. Vaak is er een alternatieve oefening waardoor je alsnog mee kunt doen. Dit kun je voor de les bespreken met de docent. Twijfel je of je mee kunt doen met de les, stuur ons een mail en we kijken graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.

Jazeker! Heb je een strippenkaart? Dan kun je de lessen inhalen/opmaken in de periode dat de kaart geldig is. Heb je een week gemist, dan kun je de volgende week 2x komen. Mocht je onverhoopt toch nog lessen overhebben aan het eind van de termijn van je strippenkaart, dan kun je tot max. 6 lessen meenemen wanneer je aansluitend na het verloop van de leskaart een nieuwe kaart aanschaft. Heb je een abonnement? Ook dan kun je de lessen inhalen binnen de geldigheidsduur van het abonnement.

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen in onze Studio. In het menu van deze website kun je je aanmelden voor de gratis proefles. We hopen je te ontmoeten in een van onze lessen.!

In de straat en omgeving van de Studio zijn is het mogelijk om gebruik te maken van betaalde parkeerplaatsen. Het is betaald parkeren van 9.00u – 18.00u en op donderdag tot 21.00u. Wanneer je de auto wat verder weg parkeert kun je gratis parkeren in de buurt van de Rijnstraat of over de brug bij de Watertoren, richting Graafseweg. Houdt rekening dat je dan iets verder moet lopen naar de Studio.

Op de pagina “onze lessen” vind je de omschrijving bij de verschillende lessen die we aanbieden.  Heb je fysieke klachten of ben je herstellende van bijv. een burn-out dan kunnen de wat rustigere lessen zoals Bowspring Herstel, Yin Yoga en de therapeutische yoga lessen zijn om mee te beginnen. Twijfel je na het lezen van de lesomschrijvingen nog of de les bij je past? We kijken graag met je mee. Stuur ons gerust een mail met je vraag.

Dat hangt af van de ernst van de blessure. Ben je onder behandeling bij een arts of therapeut? Vraag dan advies hierover. Bij minder ernstige blessures kun je voor de les overleggen met de docente. Vaak zijn er alternatieve oefeningen of aanpassingen waardoor je alsnog met de les mee kunt doen.

We adviseren makkelijk zittende kleding te dragen. Denk aan een legging, sportbroek, joggingbroek, hemdje of shirt. Je kunt evt. een vest of trui en sokken meenemen voor bij de eindontspanning.

Het is prettig wanneer je voeten schoon en fris zijn. Liever voor de les geen parfum gebruiken of nog even gauw een sigaret roken. Deze geuren kunnen overlast bezorgen voor anderen.

Het bedrag van het abonnement wordt maandelijks afgeschreven via automatische incasso. Wij werken met het reserveringsprogramma Fitmanager, via dit programma sluit je een abonnement af en verloopt de incasso.

Wanneer je halverwege de maand een abonnement afsluit betaal je de eerste maand een halve maand.

Helaas niet, er zijn lessen zoals de zwangerschapslessen, mama & baby of herstel & balans die voor speciale doelgroepen zijn. Behoor je tot deze doelgroep dan ben je van harte welkom.

Zo, niet dan zijn er de reguliere lessen waar je aan deel kunt nemen.

Je kunt je abonnement opzeggen via je eigen account in het programma fitmanger. We werken met jaarabonnementen die je een maand voor het verlopen van het abonnement kunt opzeggen. Wanneer er geen opzegging plaatsvind wordt het abonnement automatisch verlengd.

Er zijn lessen in de Studio van maandag t/m zaterdag in de ochtend en avond, in het weekend zijn er regelmatig workshops/

Wij zijn open/aanwezig rondom de lestijden. Tijdens de lessen is de Studio gesloten. Zorg ervoor dat je op tijd (min. 5 minuten voor aanvang) aanwezig bent wanneer je mee wilt doen met een les anders kan de deur gesloten zijn.

Ik kom hier al 10 jaar en ik heb het altijd een plek gevonden die heel veel rust uitstraalt en omdat jullie je als docenten altijd blijven ontwikkelen blijft er energie in zitten, het stroomt. Dat vind ik heel fijn hier.

Simone van Erp

Op het moment toen ik hier de Studio voor de eerste keer binnen stapte voelde het voor mij een beetje zoals misschien voor sommige mensen in een kerk. Toen dacht ik “oh wat een fijne energie hier, wat een rust. Hier wil ik wel lessen doen.”

Eveline van Baalen