Studioverhuur in Den Bosch

Op zoek naar een sfeervolle ruimte voor opleiding of cursus?

Dan is onze yogastudio de plek voor jou! Onze ruimte bestaat uit een sfeervolle ontvangstruimte met zitplek en een grote zaal van ong. 14 meter diep en 5 meter breed.

De Studio is ingericht met natuurlijke materialen zoals leemstuc & tadelact muren en een marmoleumvloer. Samen met vloerverwarming door de hele ruimte zorgt dit voor een prettig binnenklimaat. Ook is er een watervitalisator op de waterleiding aangesloten wat al het water in de studio vitaal maakt.

Er is een klein keukentje waar thee en koffie gezet kan worden, en natuurlijk een toilet aanwezig. Op onze Facebook en Instagram-pagina’s vindt u meer beelden van de studio. Voor studioverhuur in Den Bosch ben je bij ons aan het juiste adres!

E-mail ons voor alle mogelijkheden
De Studio Bowspring & Yoga

Materialen in de studio

In de Studio zijn kussens, dekens, yogamatten en krukjes om op te zitten ter beschikking. Ook kunnen wij voor een beamer zorgen en eventueel tafels om aan te schrijven.

Wij hebben bewust gekozen om geen wifi te nemen in onze ruimte om de ruimte energetisch zo prikkelarm te houden. Wel is een internet-verbinding met een kabel mogelijk.

Beschikbaarheid Studio

Op zoek naar Studioverhuur in Den Bosch? Onze studio is beschikbaar op de volgende dagen of dagdelen, en eventueel in overleg op andere momenten.

Dinsdag: 9.00 – 18.00
Donderdag: 9.00 – 18.00
Zaterdag: 12.00 – 22.00
Zondag: 9.00 – 22.00

Voor meer informatie, kennis maken met de ruimte en de prijzen kun je via onderstaand formulier contact met ons op nemen.

    Naam*

    E-mail*

    Onderwerp*

    Mijn vraag*