Workshops

Workshops bij de Studio

Het volgen van een workshop is niet alleen leuk om te doen maar ook leerzaam. In de workshops verdiepen we ons in de materie, leer je meer over achtergronden, houdingen, anatomie, adem en hoe je met meer aandacht in het leven kunt staan.

In de Studio bieden we diverse Bowspring en Yoga workshops aan en workshops over bevallen, de eerste weken met je baby en het herstel van je lichaam na de geboorte.

We hopen je te zien in een van onze workshops!

Bekijk de laatste workshops op Facebook
De Studio Bowspring & Yoga

Workshops bij de Studio

Yoga introductie cursus!

Maandag 7 t/m 28 september De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen. – Marcel Proust Wanneer is het een goed moment om met iets nieuws te beginnen? Het is ALTIJD een goed moment om met nieuwe ogen (jezelf) waar te nemen. Of

Bevallen in Vertrouwen – Partner workshop

Zou het niet fijn zijn als je meer kennis hebt? Als je weet wat er in je lichaam gaat gebeuren tijdens de bevalling en hoe je op deze ervaring kunt voorbereiden zodat het zo voorspoedig mogelijk kan verlopen? En hoe zou het zijn om geinformeerde keuzes te kunnen maken voor en tijdens je bevalling? Het doel van de workshop is dat jullie met zelfvertrouwen en kennis je samen voor kunt bereiden op een van de belangrijkste dagen van je leven: de geboorte van je kindje.