Workshops

Workshops bij de Studio

Het volgen van een workshop is niet alleen leuk om te doen maar ook leerzaam. In de workshops verdiepen we ons in de materie, leer je meer over achtergronden, houdingen, anatomie, adem en hoe je met meer aandacht in het leven kunt staan.

In de Studio bieden we diverse Bowspring en Yoga workshops aan en workshops over bevallen, de eerste weken met je baby en het herstel van je lichaam na de geboorte.

We hopen je te zien in een van onze workshops!

Bekijk de laatste workshops op Facebook
De Studio Bowspring & Yoga

Workshops bij de Studio

Landen in je lichaam

RustVertrouwenLandenStilteDit waren keer op keer de antwoorden die ik de afgelopen maanden kreeg van deelnemers van mijn lessen op de vraag: Waar heb je behoefte aan?Het afgelopen jaar is een bizar jaar geweest voor een ieder van ons. Het heeft ons allemaal geraakt. Ongeacht hoe je deze tijd ervaren hebt

Bevallen in Vertrouwen – Partner workshop

Zou het niet fijn zijn als je meer kennis hebt? Als je weet wat er in je lichaam gaat gebeuren tijdens de bevalling en hoe je op deze ervaring kunt voorbereiden zodat het zo voorspoedig mogelijk kan verlopen? En hoe zou het zijn om geinformeerde keuzes te kunnen maken voor en tijdens je bevalling? Het doel van de workshop is dat jullie met zelfvertrouwen en kennis je samen voor kunt bereiden op een van de belangrijkste dagen van je leven: de geboorte van je kindje.