Maandag 7 t/m 28 september

De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen. – Marcel Proust

Wanneer is het een goed moment om met iets nieuws te beginnen? Het is ALTIJD een goed moment om met nieuwe ogen (jezelf) waar te nemen.
Of je nu mee doet met deze 4 weekse introductie cursus om meer rust vinden, of in balans te komen, meer energie te ervaren of juist sterker en leniger worden? Weet dat elke motivatie goed is, zolang het maar die van jou is!

Doorademen, grenzen onderzoeken en bewaken, wilskracht of compassie voor jezelf ontwikkelen, ruimte innemen en gelijkmoedig kunnen waarnemen zijn aspecten in Yoga die in deze 4 weken aanbod komen

Aan de hand van het chakra systeem gaan we in 4 lessen in op veel van de elementen die je in yoga(lessen) tegenkomt. Het zijn lessen die niet alleen leuk zijn voor beginnende yogi’s, maar ook voor de meer gevorderden die het leuk vinden weer echt even wat in te zoomen op bepaalde elementen binnen de yoga.

Wanneer?

De introductiecursus start maandag 7 september van 19.00u-201.15u, de laatste les is op maandag 28 september 19.00y-20.15u.
De lessen worden gegeven door onze ervaren en enthousiaste yogadocente Sanne Mahieu.

Kosten: 45 euro, voor de 4 weekse introductiecursus.
Aanmelden kan via: https://club.fitmanager.com/activity/booking/2377800