Project omschrijving

Bowspring introductie cursus Januari 

3x per jaar is er een 4 weekse introductie cursus Bowspring. In deze vier weken maak je kennis met de basiselementen van de Bowspring methode. Na deze vier weken heb je een helder beeld van de Bowspring methode en hoe je deze kunt toepassen in dagelijkse bewegingen en handelingen.

Wat ga je leren?

In 4 weken gaan we langs de 10 sleutelpunten van de Bowspring methode.
Week 1: Radiant Heart: Ribbenkast en wervelkolom.
Week 2: The Wings – Schouders, armen, handen, vingers,
Week 3: The Roots – Heupen, benen, knieën, enkels, voeten, tenen.
Week 4: The Spools – Taille en Nek.

Wanneer?

Maandag 6 Januari start de 4 weekse introductie cursus, de laatste les uit deze reeks is op maandag 27 Januari. De les begint om 20.30u en duurt tot 21.45u
We adviseren om naast deze 4 weekse introductie cursus nog minimaal 1x een andere Bowspring les in de week te volgen. Dit voor optimaal resultaat.

In onderstaande blog lees je meer over wat je kunt verwachten van een regelmatige Bowspring beoefening over een langere periode: Wat kun je verwachten wanneer je Bowspring beoefent.

Cursus

Je kunt meedoen met deze cursus door je op te geven voor de 4 weekse cursus. De prijs van de cursus is 45 euro voor weken.

4 weekse cursus

 

Of introductie aanbieding

Voor nieuwe cursisten hebben we een mooie introductie aanbieding. Je kunt 3 maanden onbeperkt lessen volgen voor 120,- euro!
Een mooie kans om te ervaren wat Bowspring je gaat opleveren op een langere termijn.

Introductie aanbieding

Via jouw Fitmanager account kun je je aanmelden voor de 4 weekse introductie cursus (je reserveert per week) en daarnaast kun je nog meer lessen in plannen.
Tijdens de introductie periode adviseren we om alleen de Bowspring lessen te volgen en niet te mixen met onze andere lessen.

We hopen je te zien op 6 Januari in de Studio. Heb je vragen? We horen ze graag.
Hartegroet,
Petra Kool