Project omschrijving

Yoga basis

Dinsdag 20.30 -21.45

In deze Yoga Basis les maak je kennis met de basishoudingen en de beginselen van Yoga. Een ideale les voor beginners, maar zeker ook fijn wanneer je al langer yoga beoefend.

Ik vind de lessen erg fijn. Ik merk dat het lekker actief bezig zijn helpt om beter te kunnen ontspannen. Ik ben soepeler geworden dan voordat ik met yoga begon en heb minder last van mijn onderrug. Ik ben fan van Sanne! Altijd attent, vrolijk en met persoonlijke aandacht.

Celestine

Ik had veel spanning in mijn lichaam en had erg last van mijn kuiten, daarom ben ik opzoek gegaan naar een geschikte yoga les om de spanning kwijt te raken en mijn spieren te strekken. Dit heb ik zeker gevonden bij de lessen van Sanne en meer..! Ik heb leren ontspannen, mijn spieren te strekken en ik voel me veel soepeler! En ook mijn kuiten, waar al een aantal specialisten naar hadden gekeken, gingen over. Ik heb tijdens de lessen geleerd om voor mijn lichaam te zorgen en er goed naar te luisteren. Sanne heeft me tijdens het begin traject goed begeleid. Als ik iets niet mee kon doen zocht ze naar een alternatief. Ze is altijd vrolijk en vriendelijk en dit samen met de fijne ruimte en de persoonlijke aandacht die ze geeft, kom ik graag bij de Yoga Studio

Marieke

Al een forse tijd had ik last van diverse stressgerelateerde klachten, zoals eczeem, migraine en steeds meer voedselintoleranties/allergieën. Het werd tijd om bewust aan de slag te gaan met ‘uit je hoofd, in je lijf’. Lessen Tijdens de Yogalessen ben ik heel bewust bezig met mijn lijf – een hele omschakeling voor me, omdat ik mijn lijf lange tijd eigenlijk alleen maar zag als de uitvoerder van dat wat mijn hoofd had bedacht. De lessen halen me uit mijn hoofd en zorgen voor ontspanning. Een deel van mijn klachten is zo goed als weg of in ieder geval fors verminderd. Dat zal ook te maken hebben met andere veranderingen in mijn leven, maar ik denk ook dat yoga hieraan een bijdrage heeft geleverd.

Janneke

Sanne is erg enthousiast, altijd vrolijk en vriendelijk, lekker nuchter, ze geeft interessante uitleg bij het hoe & waarom van houdingen en geeft afwisselende lessen. Sanne staat open voor suggesties en vragen, benadrukt regelmatig dat het niet om prestaties gaat en geeft vaak een paar opties/moeilijkheidsniveaus aan bij een houding. Verder heeft Sanne veel aandacht voor beperkingen: ze komt met alternatieve houdingen voor mensen met lichamelijke klachten.